Κόσμος|25.05.2023 10:44

Στιγμές τρόμου για κολυμβήτρια στην Αυστραλία: Περικυκλώθηκε από δηλητηριώδες θαλάσσιο φίδι - Βίντεο που «κόβει» την ανάσα

Newsroom

Κολυμβήτρια έζησε στιγμές από ταινία θρίλερ όταν δηλητηριώδες θαλάσσιο φίδι την «περικύκλωσε» στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής της Αυστραλίας.

«Ήταν πολύ τρομακτικό»

Ο κινηματογραφιστής Dean Cropp, ο οποίος εκείνη τη στιγμή έκανε κατάδυση στη Θάλασσα των Κοραλλιών, κάνοντας γυρίσματα για την τηλεοπτική του σειρά Bluewater Safari περιέγραψε τις στιγμές που συνάντησαν το φίδι. «Ήταν πολύ, πολύ τρομακτικό», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Αυτό το θαλάσσιο φίδι προσπαθούσε να βγει στην επιφάνεια όταν βρήκε την Emily, και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Εκείνη είχε φρικάρει. Το φίδι γλίστρησε γύρω από τα πόδια της, κάτω από το χέρι της και γύρω από το σώμα της, ενώ η Emily παρέμεινε ακίνητη και παγωμένη από τον φόβο. Το φίδι στη συνέχεια κινήθηκε γύρω από τα μαλλιά και το λαιμό της, γλείφοντάς την με τη διχαλωτή γλώσσα του».

Η ίδια η γυναίκα, μιλώντας για την περιπέτειά της, είπε: «Αυτή είναι η ζωή στη θάλασσα των Κοραλλιών... καθημερινές συναντήσεις με τον θάνατο».

Σημειώνεται ότι τα θαλάσσια φίδια «σπάνια δαγκώνουν ανθρώπους», αλλά «τα δαγκώματά τους είναι θανατηφόρα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυστραλίακολύμβησηδηλητηρίασηειδήσεις τώραφίδι