Κόσμος|25.05.2023 14:53

Εκλογές Τουρκία: Ο Κιλιτσντάρογλου απαντά σε αυθόρμητες ερωτήσεις νέων και δέχεται πυρά

Μαρία Ζαχαράκη

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου μίλησε χθες για τέσσερις ώρες σε ένα διαδικτυακό μέσο, όπου του απηύθυναν ερωτήσεις νέοι, χωρίς αυτές οι ερωτήσεις να είναι κανονισμένες από πριν.

Ένας συμμετέχων, ονόματι Ozan, έβαλε από το κινητό του στον Κιλιτσντάρογλου να ακούσει μία ομιλία του πριν από τις δημοτικές εκλογές το 2019. Σε αυτή την ομιλία, ο Κιλιτσντάρογλου είχε πει τότε: «Ο Κιλιτσντάρογλου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της χώρας. Δεν θα αγγίξουμε τα μαλλιά κανενός εργαζόμενου. Όσο εργάζεται, όσο φέρνει ψωμί στο σπίτι του, κάθε εργαζόμενος θα εργάζεται. Όποια και αν είναι η πολιτική του άποψη, κάθε εργαζόμενος θα εργάζεται. Όταν κερδίσουμε αύριο, αν ένας δήμαρχος του CHP πει ότι τον απολύω από τη δουλειά του, λέω σε αυτόν τον εργαζόμενο, να έρθεις να με βρεις και θα σε επαναφέρω στη δουλειά σου».

Ο συμμετέχων είπε ότι απολύθηκε από τη δουλειά του στην Κωνσταντινούπολη και τον κατηγόρησε πως δεν τήρησε την υπόσχεσή του και δεν τον επανέφερε στη δουλειά του.

Ο Κιλιτσντάρογλου έβγαλε τότε ένα μπλοκάκι, σημείωσε τα στοιχεία του και την υπόθεσή του και του υποσχέθηκε ότι αν έχει γίνει οποιαδήποτε αδικία θα μιλήσει με τον Ιμάμογλου και θα την αποκαταστήσει. Ο νέος είπε ότι θα του στείλει όλα τα έγγραφά του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΚεμάλ ΚιλιτσντάρογλουΤουρκίαεκλογές Τουρκία