Κόσμος|26.05.2023 22:11

Εκλογές Τουρκία: Ο Κιλιτσντάρογλου καταγγέλλει «μπλόκο» μηνυμάτων του προς ψηφοφόρους από την Εθνική Υπηρεσία Επικοινωνιών

Μαρία Ζαχαράκη

Λίγες ώρες πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, υποψήφιος πρόεδρος της Εθνικής Συμμαχίας και αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), με δήλωση στον λογαριασμό του στο Twitter καταγγέλλει «μπλόκο» από την  Εθνική Υπηρεσία Επικοινωνιών της Τουρκίας (ΒΤΚ) και κάνει λόγο για συσκότιση. «Βρίσκομαι υπό συσκότιση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα επικοινωνήσουμε με όλο το έθνος μας παρά το παλάτι»

Όπως κατήγγειλε, το μήνυμα, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να σταλεί στους πολίτες, μπλοκαρίστηκε από την BTK. «Αν ο Ερντογάν εφαρμόζει τυραννικές μεθόδους και απαγορεύσεις, εγώ έχω ανθρώπους των οποίων τη συνείδηση εμπιστεύομαι. Είτε σας αρέσω είτε όχι, μεταδώστε και δείξτε αυτό το βίντεο σε όλους. Μας εμποδίζουν να επικοινωνήσουμε με το έθνος μας με εμπάργκο στις πλατείες, τις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες. Σήμερα, στείλαμε ένα σύντομο μήνυμα για να εξηγήσουμε τι θα κάνουμε για την πρόωρη σύνταξη. Ωστόσο, η BTK μπλόκαρε αυτό το σύντομο μήνυμα. Δεν μπορούν να ανεχτούν την επικοινωνία με τον λαό μας και να ακούσει τις φωνές μας. Θα επικοινωνήσουμε με όλο το έθνος μας παρά το παλάτι. Να θυμάστε, ενωμένοι θα νικήσουμε», αναφέρει στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, καταλήγοντας με το σλόγκαν «όσοι αγαπούν την πατρίδα τους πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκίαειδήσεις τώραλογοκρισίαΚεμάλ ΚιλιτσντάρογλουκαταγγελίαΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάνεκλογές Τουρκία