Κόσμος|01.07.2023 12:26

Καρχαρίας ακολουθούσε γυναίκα πάνω σε σανίδα στη Φλόριντα - Η ψυχραιμία της εντυπωσιάζει!

Newsroom

Με τεράστια ψυχραιμία αντέδρασε μια γυναίκα που συμμετείχε σε αγώνα SUP στη Φλόριντα, όταν καρχαρίας πλησίασε τη σανίδα της.
Η Malea Tribble ήταν περίπου στα μισά της διαδρομής, όταν ένας σφυροκέφαλος καρχαρίας χτύπησε το κάτω μέρος της σανίδας της.

«Ένιωσα μερικά χτυπήματα στο κάτω μέρος, αλλά δεν έδωσα σημασία, πιστεύοντας ότι μάζεψα μερικά φύκια», είπε η Tribble, μιλώντας στο Fox 35.

 

Ο σύζυγος της Tribble, που την ακολουθούσε με σκάφος, την ειδοποίησε ότι πρόκειται για καρχαρία και εκείνη επιτάχυνε, ώστε να επιβιβαστεί σε αυτό. Ο καρχαρίας εν τω μεταξύ την ακολουθούσε. 

Ο καρχαρίας στη συνέχεια προσέγγισε  άλλον αγωνιζόμενο, με το ζευγάρι να τον ειδοποιεί, λέγοντας του «Κιθ, είναι πίσω σου. Μείνε εκεί που είσαι». 

«Σε ένα σημείο του βίντεο, είναι εντελώς κάτω από τη σανίδα μου. Παρατήρησα επίσης πόσο γρήγορες και κομψές ήταν οι κινήσεις. Ο καρχαρίας φαινόταν απλώς περίεργος για το τι είχε… στο σπίτι του. Ποτέ δεν ήξερα ότι μπορούσα να είμαι τόσο ήρεμη. Είναι τρελό να τα σκέφτομαι όλα αυτά μετά το περιστατικό», τόνισε η Tribble. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

καρχαρίαςειδήσεις τώραΦλόριντα