Τραγωδία στη Βραζιλία: Τουλάχιστον επτά νεκροί φίλαθλοι της Κορίνθιανς από ανατροπή λεωφορείου - Δεκάδες οι τραυματίες
NewsroomΕπτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την ανατροπή του λεωφορείου που τους μετέφερε σε αυτοκινητόδρομο της πολιτείας Μίνας Ζεράις στη Βραζιλία, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20/8), σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του στρατού στην αναφερόμενη πολιτεία.
Το λεωφορείο μετέφερε οπαδούς της ομάδας ποδοσφαίρου Κορίνθιανς που εδρεύει στην πόλη Σάο Πάολο, αφού είχαν παρακολουθήσει έναν αγώνα κατά της Κρουζέιρο, στην πρωτεύουσα της Μίνας Ζεράις, Μπέλο Οριζόντε.
Σύμφωνα με τους επιβάτες του λεωφορείου, σε αυτό επέβαιναν 43 οπαδοί, ενώ η ανατροπή του προκλήθηκε από την απώλεια των φρένων του.
Το δυστύχημα έγινε στις 2:50 τα ξημερώματα (σ.σ. τοπική ώρα), με συνέπεια την πρόσκρουσή και την ανατροπή του λεωφορείου σε μία ρεματιά, όπως δήλωσαν πυροσβέστες.
- Ακριβό μου καλοκαίρι: Είδος πολυτελείας οι διακοπές στα νησιά αλλά και οι βουτιές στην Αττική - Οι τιμές
- Τα μαθηματικά της κάλπης διαβάζουν στην κυβέρνηση: Η εξίσωση μετά το «μπάσιμο» Τσίπρα και Καρυστιανού
- Η σύγκρουση για τα ηνία της Κεντροαριστεράς
- Θερμοκρασίες πάνω από 40°C και ιστορικά ρεκόρ: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για το «Σούπερ Ελ Νίνιο» - Τι είναι, οι επιπτώσεις