Κόσμος|19.10.2023 21:45

Αντιδράσεις στις ΗΠΑ: Υπάλληλος του υπ. Εσωτερικής Ασφάλειας έκανε αναρτήσεις υπέρ της Χαμάς

Newsroom

Μια υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ τέθηκε σε αργία αφού εξήρε τη Χαμάς και μοιράστηκε εξτρεμιστικό περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - μεταξύ άλλων, σε μια ανάρτηση έγραψε: «Γ@@@ Ισραήλ... είμαστε έτοιμοι για την πτώση σας».

Σύμφωνα με την DailyMail η 36χρονη Nejwa Ali, η οποία εντάχθηκε στις Υπηρεσίες Ιθαγένειας και Μετανάστευσης των ΗΠΑ το 2019 και κατείχε τη θέση του αξιωματικού ασύλου, τέθηκε σε αργία την Τετάρτη, μετά την αποκάλυψη του αμφιλεγόμενου ιστορικού της.

Εργάζεται στην παροχή βοήθειας σε αιτούντες άσυλο μέσω της διαδικασίας μετανάστευσης, πριν μετακινηθεί στην Εσωτερική Ασφάλεια νωρίτερα φέτος.

Μαζί με παλαιότερες αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύφθηκε επίσης ότι στο παρελθόν είχε διατελέσει εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης στις ΗΠΑ - μιας ομάδας της οποίας ηγείτο κάποτε ο Γιάσερ Αραφάτ - η οποία έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση από Αμερικανούς αξιωματούχους.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση, η Αλί μοιράστηκε μια ενοχλητική εικόνα με αλεξίπτωτα πλαγιάς οπλισμένα με ΑΚ-47 με τη λεζάντα «Free Palestine».

Η Daily Wire αποκάλυψε επί χρόνια σχετικές αναρτήσεις της Ali, μεταξύ των οποίων και μία στην οποία εξέφραζε την περιφρόνησή της για αυτό που αποκαλούσε «ισραηλινά και αμερικανικά προνόμια»

ειδήσεις τώραΓάζαΧαμάςΗΠΑΠαλαιστίνηΙσραήλΠόλεμος στο ΙσραήλΛωρίδα της Γάζας