Κόσμος|15.12.2023 08:42

Σοκ στη Βραζιλία: Τραγουδιστής κατέρρευσε πάνω στη σκηνή και πέθανε - Συγκλονιστικό βίντεο

Newsroom

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε επί σκηνής με τον Βραζιλιάνο τραγουδιστή του γκόσπελ, Πέδρο Χενρίκε, να καταρρέει και να πεθαίνει την ώρα που ερμήνευε.

Ο 30χρονος ερμήνευε το τραγούδι του «Vai Ser Tao Lindo» σε μια θρησκευτική εκδήλωση που μεταδιδόταν διαδικτυακά, όταν ξαφνικά έπεσε του μέσα στον συναυλιακό χώρο στην πόλη Φέιρα ντε Σαντάνα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν τον Χενρίκε να στέκεται στην άκρη της σκηνής πριν χάσει την ισορροπία του και πέσει προς τα πίσω. Οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν άμεσα να βοηθήσουν τον τραγουδιστή, ενώ το πλήθος παρακολουθούσε σοκαρισμένο.

Στη συνέχεια, ο 30χρονος μεταφέρθηκε σε κοντινή κλινική, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Η δισκογραφική εταιρεία του, Todah Music, δήλωσε στο Radio 93 ότι ο τραγουδιστής υπέστη καρδιακή προσβολή.

Ο καλλιτέχνης φαίνεται πως είχε κάνει παράπονα πριν την παράσταση, σε φίλους του, λέγοντας πως ένιωθε εξάντληση. «Είμαι κουρασμένος, είμαι κουρασμένος. Ήθελα τη φήμη αλλά είμαι κουρασμένος», είχε πει χαρακτηριστικά.

ειδήσεις τώρανεκρόςΒραζιλίατραγουδιστήςγκόσπελ