Κόσμος|31.01.2024 22:02

Μητέρα έκανε 19 παιδιά με διαφορετικούς άνδρες και περιμένει το 20ό! Γιατί θέλει να γεννήσει και άλλα

Newsroom

Μια γυναίκα αποκάλυψε ότι είναι μητέρα 19 παιδιών -και όλα έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες. Η 39χρονη Μάρθα και έγκυος στο 20ό παιδί της, λέει ότι θέλει να κάνει ακόμα περισσότερα παιδιά. Όλα της τα παιδιά συμπεριλαμβανομένου και αυτού που βρίσκεται στην κοιλιά της είναι από διαφορετικό πατέρα, ωστόσο στην περίπτωση του τελευταίου η γυναίκα δεν γνωρίζει ποιος είναι ο μπαμπάς.

Από όλα τα παιδιά της, τα 17 δεν έχουν ακόμη συμπληρώσει την ηλικία των 18 ετών -και σκοπεύει να κάνει και άλλα παιδιά μέχρι το σώμα της να μην είναι πλέον ικανό. Η γυναίκα από την Κολομβία ισχυρίζεται ότι πρόκειται για μια «κερδοφόρα επιχείρηση». «Το βλέπω αυτό, το να είσαι μητέρα, σαν μια επιχείρηση, πρακτικά», δήλωσε σύμφωνα με την Sun.

Μιλώντας για τους απόντες πατέρες των άλλων παιδιών της, τους κατηγόρησε ότι είναι «ανεύθυνοι». Όμως η μητέρα των 19 είπε ότι λαμβάνει οικονομική στήριξη από την κυβέρνησή της για κάθε παιδί, γεγονός που την παρακινεί να κάνει περισσότερα παιδιά. «Η αλήθεια είναι ότι, καθώς η κυβέρνηση με βοηθάει για κάθε παιδί, λαμβάνω λίγα χρήματα για το καθένα», πρόσθεσε.

Πόσα χρήματα παίρνει για κάθε παιδί

Η Μάρθα είπε ότι παίρνει περίπου 70 ευρώ για τα μεγαλύτερα παιδιά της και περίπου 28 ευρώ για τα μικρότερα. Κάθε μήνα, το κολομβιανό κράτος της καταβάλλει περίπου 470 ευρώ. Ακόμα και η τοπική εκκλησία και οι στοργικοί γείτονες παρέχουν στήριξη στην ανύπαντρη μητέρα στο μοναδικό ταξίδι της μητρότητας.

Αλλά δεν είναι όλα ρόδινα όταν πρόκειται να φιλοξενήσει 19 παιδιά σε ένα μόνο σπίτι. Η μητέρα, η οποία ζει σε ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων με τα παιδιά της, λέει ότι το να ζεις σε ένα μικρό σπίτι είναι πολύ «δύσκολο».

Είπε ότι το μεγαλύτερο παιδί της πρέπει να κοιμάται στον καναπέ για να κάνει χώρο για τα μικρότερα.

Και μερικές φορές μάλιστα δυσκολεύεται να παρέχει επαρκή γεύματα για όλους με περιορισμένο προϋπολογισμό. Αλλά η Μάρθα επιθυμεί να κάνει περισσότερα παιδιά μέχρι να της είναι φυσικά αδύνατο να κάνει περισσότερα, καθώς είναι «κερδοφόρο» για εκείνη.

ειδήσεις τώραέγκυοςπαιδιάΚολομβίαμητέρα