Κόσμος|07.03.2024 15:26
Ρωσία: Εξουδετερώθηκε πυρήνας του ISIS - Σχεδίαζε επίθεση σε συναγωγή της Μόσχας
NewsroomΗ Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) ανακοίνωσε ότι απέτρεψε σήμερα (7/3) μια επίθεση σε συναγωγή της Μόσχας την οποία είχε σχεδιάσει ένας πυρήνας του Ισλαμικού Κράτους , μετέδωσαν τα ρωσικά κρατικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Η FSB ανέφερε ότι τα μέλη της οργάνωσης σχεδίαζαν «να πραγματοποιήσουν μια τρομοκρατική δράση εναντίον ενός από τους ιουδαϊκούς θρησκευτικούς θεσμούς στην Μόσχα», μετέδωσε το πρακτορείο RIA επικαλούμενο την ανακοίνωση της FSB.
Οι επιτιθέμενοι άνοιξαν πυρ κατά την προσπάθεια της σύλληψης τους και «εξουδετερώθηκαν από ανταποδοτικά πυρά», ανέφερε η FSB.
Διαβάστε ακόμη
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 4 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες