Κόσμος|14.03.2024 10:09

Νέο βίντεο από τη Μονή Οσίου Αββακούμ: Μοναχός χτυπά γυναίκα με ζωνάρι

Newsroom

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το μοναστήρι Οσίου Αββακούμ στην Κύπρο. Σε νέο βίντεο, που έρχεται στη δημοσιότητα,  φαίνεται μοναχός να βιαιοπραγεί κατά γυναίκας στο προαύλιο του μοναστηριού.

Ο μοναχός ακούγεται να ωρύεται κατά της γυναίκας, φωνάζοντας «έξω, έξω». Όταν αυτή επιχειρεί να μπει στο μοναστήρι την τραβάει τη χτυπά.

Στη συνέχεια μπαίνει στο μοναστήρι για λίγα δευτερόλεπτα, επιστρέφει με κάτι που παραπέμπει σε ζωνάρι κι αρχίζει να χτυπά με αυτό τη γυναίκα.

Στο σημείο αυτό παρεμβαίνουν άλλοι τρεις ρασοφόροι που βρίσκονταν, επίσης, στο προαύλιο για να προστατεύσουν τη γυναίκα. «Φύε κόρη, λαλώ σου, φύε, φύε» της λέει ο μοναχός κι αυτή απαντά «πάτερ, πάτερ για όνομα του θεού». Ο μοναχός κατευθύνεται έπειτα στη μονή και αναφωνεί «δεν φεφκουσιν, ε βαρέθηκα, εν έντεκα η ωρα. Είμαστε κουρασμένοι».

Σε άλλο βίντεο, που δημοσίευσε χθες η ιστοσελίδα «Πολίτης» φαίνονται οι μοναχοί να παρασκευάζουν τον μύρο που τοποθετούν στον σταυρό, τον οποίον στη συνέχεια χρησιμοποιούσαν προκειμένου να... πείσουν για τα θαύματά τους.

ειδήσεις τώραΚύπροςμοναστήριμοναχοί