Κόσμος|18.03.2024 07:50
Κρεμλίνο: Διαψεύδει την καταγγελία της χήρας του Ναβάλνι πως δολοφονήθηκε στη φυλακή στη Ρωσία
NewsroomΟ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ερωτηθείς σχετικά με την καταγγελία της συζύγου του Αλεξέι Ναβάλνι πως ο πλέον γνωστός επικριτής του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν δολοφονήθηκε σε φυλακή της Ρωσίας, αντέτεινε πως δεν είναι έτσι, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Οι ρωσικές αρχές αποδίδουν τον θάνατο του αντιπολιτευόμενου τη 16η Φεβρουαρίου σε φυσικά αίτια. Μετά την επανεκλογή του, ο πρόεδρος Πούτιν χαρακτήρισε «λυπηρό» τον θάνατό του, καθώς σκόπευε να τον συμπεριλάβει σε ανταλλαγή κρατουμένων, υπό τον όρο πως δεν θα επέστρεφε ποτέ στη Ρωσία.
Η σύζυγός του Γιούλια Ναβάλναγια ερίζει πως ο άνδρας της δολοφονήθηκε κατά διαταγή του προέδρου Πούτιν.
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις