Κόσμος|21.03.2024 08:20

Αρίνα Σαμπαλένκα: Μετά τον θάνατο του Κολτσόφ αποκαλύπτει ότι δεν ήταν πια μαζί

Newsroom

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του Κονσταντίν Κολτσόφ πρώην παίκτη χόκεϊ και -όπως τώρα έγινε γνωστό- πρώην συντρόφου της νούμερο 2 στο γυναικείο τένις, Αρίνα Σαμπαλένκα. Ο Κολτσόφ έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου 5 Αστέρων στο Μαϊάμι στις 18 Μαρτίου με τις Αρχές να εκτιμούν πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο 42χρονος Λευκορώσος πιστεύεται ότι συνόδευε την Αρίνα Σαμπαλένκα στο Μαϊάμι, όπου προετοιμάζεται για το Miami Open, ωστόσο, η  Σαμπαλένκα στην πρώτη της δημόσια τοποθέτηση αποκάλυψε ότι δεν ήταν πια μαζί.

«Ο θάνατος του Κονσταντίν είναι μια αδιανόητη τραγωδία και αν και δεν ήμασταν πια μαζί, είμαι συντετριμμένη. Παρακαλώ σεβαστείτε τις στιγμές που περνάμε και εγώ και η οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» έγραψε στο Instagram.

«Δεν είχε πρόθεση να πεθάνει»

Μια διαφορετική εξήγηση για τον θάνατο του Κολτσόφ έδωσε η πρώην σύζυγός του, Yulia Mikhailova. «Μάλλον ήταν πολύ μεθυσμένος. Δυστυχώς, οι παίκτες χόκεϊ τείνουν να πίνουν πολύ. Στο δωμάτιο όπου έμενε βρέθηκαν άδεια μπουκάλια. Το μπαλκόνι έβλεπε στον ωκεανό. Πιθανότατα ο Κόνσταντιν δεν πρόσεχε», είπε. 

«Σε ένα παλιό υπολογιστή είναι ακόμα συνδεδεμένο το email του. Είχε κλείσει διαμερίσματα και σε άλλη τοποθεσία. Αγορές που δεν έχουν ακόμη πληρωθεί. Νοίκιασε ένα αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δηλαδή, δεν είχε πρόθεση να πεθάνει. Όλα, βέβαια, μπορούν να σου πάνε στο μυαλό, αλλά δεν υπήρχε κανένα σημάδι», συμπλήρωσε. 

Να σημειωθεί ότι η Σαμπαλένκα στο γυναικείο τένις συνεχίζει τις προπονήσεις της και θα αγωνιστεί κανονικά από ό,τι φαίνεται στο Miami Open -παρά την απώλεια. 

ATP Miami OpenΑρίνα Σαμπαλένκαειδήσεις τώραΤένιςαυτοκτονίαθάνατος