Κόσμος|31.03.2024 18:40
Αναστάτωση στις Βρυξέλλες: Λεωφορείο συγκρούστηκε με δέντρο - Αναφορές για τραυματίες
NewsroomΤουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 33 ξένοι πολίτες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προσέκρουσε σε δέντρο κοντά στο κανάλι στις Βρυξέλλες.
Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής σε δήλωση που μεταδόθηκε από rtl έκανε λόγο για 33 επιβαίνοντες, εκ των οποίων οι πέντε έχουν τραυματιστεί πιο σοβαρά και έχουν διακομισθεί σε διαφορετικά νοσοκομεία. Επίσης, επισημαίνει ότι φέρουν τραύματα στο κρανίο, το πρόσωπο και τον θώρακα, ενώ δεν υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με τον οδηγό. Αγνωστες παραμένουν οι εθνικότητες των τραυματιών.
Συνολικά έγιναν 18 διακομιδές στα νοσοκομεία σύμφωνα με τις Αρχές.
Διαβάστε ακόμη
- Ακρίβεια και ενοίκια κρατούν τους νέους στο πατρικό τους: Δεν περνούν στους εργαζόμενους οι αυξήσεις του κατώτατου μισθού
- IRIS: Ποια ποσά «γλιτώνουν» τον φόρο και τι πρέπει να προσέξετε στις μεταφορές χρημάτων
- Θρίλερ στον Άγιο Δημήτριο: Τα κρίσιμα ερωτήματα για τον νεκρό αστυνομικό - Στο «μικροσκόπιο» δεύτερο πρόσωπο
- Αν η Meta χάσει αυτή τη δίκη, Instagram και Facebook αλλάζουν για πάντα