Ιταλία: Υπερχείλισε ο ποταμός Μουζόν εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας
NewsroomΕξαιτίας του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που έπληξε την βόρεια Ιταλία, ο ποταμός Μουζόν έσπασε τα φράγματα νωρίς το πρωί σε αγροτική περιοχή της περιφέρειας Βένετο.
«Αυτό το κύμα κακοκαιρίας είναι εντελώς ασυνήθιστο»
Οι πυροσβέστες και η Πολιτική Προστασία κινητοποιήθηκαν άμεσα και μετέφεραν σε ασφαλείς περιοχές κατοίκους που βρίσκονταν απομονωμένοι σε αγροικίες. Σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις, οι καιρικές συνθήκες στην βόρεια Ιταλία βαίνουν προς βελτίωση, αλλά οι έντονες βροχοπτώσεις των δυο περασμένων ημερών έχουν προκαλέσει κατολισθήσεις και υπερχειλίσεις ποταμών και παραπόταμων, τόσο στο Βένετο, όσο και στην Λομβαρδία.
«Αυτό το κύμα κακοκαιρίας είναι εντελώς ασυνήθιστο, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειές του», δήλωσε ο περιφερειάρχης του Βένετο Λούκα Τζάια.
- Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
- Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
- Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
- «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο