Σάλος με δημοτική σύμβουλο στην Ελβετία: Πυροβόλησε εικόνα της Παναγίας και του Χριστού και το έκανε story
NewsroomΣάλος στην Ελβετία, με δημοτική σύμβουλο της Ζυρίχης που δημοσίευσε φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν να πυροβολεί μία εικόνα της Παναγίας με το Θείο βρέφος και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.
Η Σανίγια Αμέτι, που ανήκει στο κόμμα των Πρασίνων-Φιλελευθέρων, πυροβόλησε με πιστόλι σκοποβολής την εικόνα, προκαλώντας σημάδια από σφαίρες στα πρόσωπα της Παναγίας και του Ιησού, κάτι που έφερε αντιδράσεις.
Αν και η 32χρονη προσπάθησε να «μαζέψει» γρήγορα την ανάρτησή της και ζήτησε και συγγνώμη, οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν, με το κόμμα της να έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασία αποπομπής. Ενώ και εταιρεία στην οποία εργαζόταν η Αμέτι, διέκοψε τη συνεργασία.
«Κατά την άποψη της ηγεσίας του κόμματος, η συνέχιση της συμμετοχής της Σανίγια Αμέτι στους Πράσινους Φιλελεύθερους θα έβλαπτε την εικόνα των Πράσινων Φιλελευθέρων. Προκειμένου να αποτραπεί περαιτέρω ζημία, το κόμμα ζητά να κινηθεί άμεσα η διαδικασία διαγραφής», ανακοίνωσε το κόμμα των Πρασίνων.
Η Αμέτι ζήτησε συγγνώμη μέσω των social media, λέγοντας ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει τη θρησκευτική σημασία της εικόνας: «Ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους που πληγώθηκαν από την ανάρτησή μου. Τη διέγραψα αμέσως μόλις συνειδητοποίησα το θρησκευτικό περιεχόμενο. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Λυπάμαι απίστευτα».
- Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
- Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
- Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
- Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα