Τρόμος στην Κένυα: Αεροσκάφος με 11 επιβαίνοντες βγήκε από τον διάδρομο και κατέληξε σε χωράφι - Δείτε βίντεο
NewsroomΑίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 11 επιβαινόντων ενός αεροπλάνου στην Κένυα, το οποίο βγήκε από τον διάδρομο και κατέληξε σε χωράφι.
Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/9) κατά τη διαδικασία απογείωσης αεροσκάφους, τύπου Cessna Caravan, από το αεροδρόμιο Λιτσότα στην περιοχή Μιγκόρι.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως είδε καπνό να ξεπηδά από το αεροσκάφος καθώς αυτό αδυνατούσε να κερδίσει ύψος για να απογειωθεί, με αποτέλεσμα να βγει εκτός διαδρόμου και να καταλήξει στο χωράφι.
«Με ανακούφιση, επιβεβαιώνουμε πως δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί», ανακοίνωσε η εταιρεία Boskovic Air Charters, διαβεβαιώνοντας πως ο πιλότος και οι 10 επιβάτες είναι σώοι και ασφαλείς. Υπογράμμισε παράλληλα ότι συνεργάζεται με τις αρχές για τη διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος.
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο