Τρόμος στην Κένυα: Αεροσκάφος με 11 επιβαίνοντες βγήκε από τον διάδρομο και κατέληξε σε χωράφι - Δείτε βίντεο
NewsroomΑίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 11 επιβαινόντων ενός αεροπλάνου στην Κένυα, το οποίο βγήκε από τον διάδρομο και κατέληξε σε χωράφι.
Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/9) κατά τη διαδικασία απογείωσης αεροσκάφους, τύπου Cessna Caravan, από το αεροδρόμιο Λιτσότα στην περιοχή Μιγκόρι.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως είδε καπνό να ξεπηδά από το αεροσκάφος καθώς αυτό αδυνατούσε να κερδίσει ύψος για να απογειωθεί, με αποτέλεσμα να βγει εκτός διαδρόμου και να καταλήξει στο χωράφι.
«Με ανακούφιση, επιβεβαιώνουμε πως δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί», ανακοίνωσε η εταιρεία Boskovic Air Charters, διαβεβαιώνοντας πως ο πιλότος και οι 10 επιβάτες είναι σώοι και ασφαλείς. Υπογράμμισε παράλληλα ότι συνεργάζεται με τις αρχές για τη διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος.
- Πώς οδηγήθηκαν στα άκρα οι σχέσεις Τραμπ και Ζελένσκι - Το χρονικό της ρήξης
- Θάνατος Μαζωνάκη: Το μήνυμα-φωτιά της Γάκα στην αναισθησιολόγο για τη μιδαζολάμη
- «Μια μέρα, όλοι εμείς που βρισκόμαστε εδώ θα πεθάνουμε»: Τα τελευταία λόγια του ιερέα που καταπλακώθηκε από σταυρό
- «Μικρές διαστημικές πατάτες»: Γιατί είναι σημαντική η νέα αποστολή εξερεύνησης των δορυφόρων του Άρη