Κόσμος|17.09.2024 22:46
Bild: Η Γερμανία δεν χορήγησε άσυλο σε 40 μετανάστες - Τους έστειλε πίσω σε Σερβία και Β. Μακεδονία
NewsroomΣτην εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων για το μεταναστευτικό προχώρησαν οι γερμανικές αρχές.
Σύμφωνα με πηγές της Bild, η Γερμανία έστειλε αεροπορικώς πίσω στις πατρίδες τους, τη Σερβία και τη Βόρεια Μακεδονία, 40 μετανάστες που δεν τους χορηγήθηκε άσυλο.
Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα ότι το αεροσκάφος διαχειρίζεται μια πολωνική εταιρεία ναυλωμένων πτήσεων, και αναμένεται να προσγειωθεί σε Βελιγράδι και Σκόπια.
Σύμφωνα επίσης με την Bild, το πρώτο τρίμηνο του έτους 795 άτομα επέστρεψαν από τη Γερμανία στις δύο αυτές χώρες
Διαβάστε ακόμη
- Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
- Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
- Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
- Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο