Φωτιές στο Λος Άντζελες: Ο Μπάιντεν ανακοίνωσε τη γέννηση του δισέγγονου του έξω από τον σταθμό της πυροσβεστικής
NewsroomΤη γέννηση του πρώτου του δισέγγονου ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι της Καλιφόρνιας δοκιμάζονται από τις μεγα-πυρκαγιές, που μαίνονται στην πολιτεία.
Ο Μπάιντεν, που θα παραδώσει σήμερα τα ηνία του Λευκού Οίκου στον Ντόναλντ Τραμπ, μετέβη στην Καλιφόρνια για να συντονίσει την επιχείρηση για την κατάσβεση των μεγα-πυρκαγιών. Βγαίνοντας από τον πυροσβεστικό σταθμό της Σάντα Μόνικα, είπε «η καλή είδηση είναι ότι έγινα προπάππους».
Γέννησε αγοράκι
Ο Μπάιντεν επεσήμανε ότι πήγε στο νοσοκομείο το πρωί κι ότι η εγγονή του Ναόμι έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι 10 κιλών. Έπειτα διόρθωσε τον εαυτό του, λέγοντας ότι πρόκειται για αγοράκι.
Η στιγμή και ο τόπος που αποφάσισε να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα φάνηκε το λιγότερο παράταιρη, δεδομένου ότι μαίνεται ανεξέλεγκτη μία από τις πιο καταστροφικές φωτιές στην ιστορία της πολύπαθης Καλιφόρνιας.
Η Ναόμι Μπάιντεν είναι κόρη του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ και παντρεύτηκε το 2022 στον Λευκό Οίκο τον αγαπημένο της Πίτερ Νιελ.
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών