Κάλας: Ο Πούτιν δεν ενδιαφέρεται για την ειρήνη
NewsroomΗ Ρωσία προχώρησε σε νέους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 15 άνθρωποι και η Κάγια Κάλας δήλωσε ότι ο Πούτιν δεν ενδιαφέρεται για την ειρήνη.
Το τελευταίο διάστημα έχει έρθει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο να υπάρξει εκεχειρία ενός μήνα ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία, ωστόσο η Ευρώπη δεν φαίνεται να βλέπει ως πιθανό αυτό το σενάριο. «Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για την ειρήνη», τόνισε η Κάγια Κάλας για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Οι ρωσικοί πύραυλοι συνεχίζουν να πέφτουν ανελέητα στην Ουκρανία, προκαλώντας περισσότερους νεκρούς και καταστροφές. Για μία ακόμη φορά, ο Πούτιν δείχνει ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για την ειρήνη», έγραψε η Κάλας στο Χ.
«Πρέπει να εντείνουμε τη στρατιωτική μας στήριξη, αν όχι, ακόμα περισσότεροι Ουκρανοί άμαχοι θα πληρώσουν βαρύ τίμημα», συμπλήρωσε η ίδια.
- Έντονες αντιδράσεις για την απαγόρευση εισόδου του Καθολικού Πατριάρχη Ιεροσολύμων στον Πανάγιο Τάφο - Τι θα γίνει με το Άγιο Φως
- Την Τρίτη η κηδεία της σπουδαίας Μαρινέλλας στη Μητρόπολη Αθηνών - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της
- Ο ήρωας της ημέρας: Έσωσε άγνωστο άνδρα που δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από νεαρούς στη μέση του δρόμου
- Η Nestle τρολάρει τους ληστές των KitKat: Έκαναν ένα διάλειμμα με περισσότερους από 12 τόνους σοκολάτας