Αυστραλία: Συνετρίβη ελικόπτερο - Ελαφρά τραυματίες οι επιβαίνοντες
NewsroomΤρομακτικές στιγμές έζησαν δύο άνθρωποι στην Αυστραλία, καθώς συνετρίβη ελικόπτερο στο αεροδρόμιο Moorabbin στα νοτιανατολικά της Μελβούρνης.
Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι (ώρα Αυστραλίας) της Πέμπτης (17/4), με την Πυροσβεστική Διάσωση της Βικτώριας (FRV) να αναφέρει ότι το ελικόπτερο συνετρίβη στο πλάι του διαδρόμου προσγείωσης, ενώ υπήρχε και διαρροή καυσίμων.
«Μη μπορώντας να σταματήσουν τη διαρροή, τα πληρώματα της FRV τοποθέτησαν μια κουβέρτα πυροσβεστικού αφρού πάνω από τα χυμένα καύσιμα και το αεροσκάφος και απομόνωσαν τις πηγές ενέργειας του ελικοπτέρου για να διασφαλίσουν ότι τα καύσιμα δεν θα αναφλεγούν», δήλωσε η FRV. Στο ελικόπτερο επέβαιναν δύο άτομα που τραυματίστηκαν ελαφρά.
Σημειώνεται ότι το Flight Radar 24 δείχνει ότι το ελικόπτερο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του, έχοντας φτάσει σε ύψος περίπου 220 μέτρων από το έδαφος.
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»