Νορβηγία: Πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου - Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες
NewsroomΠυρκαγιά εκδηλώθηκε την Παρασκευή (02/05) στο διυλιστήριο πετρελαίου Mongstad στη Νορβηγία. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε υποσταθμό διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, που βρισκόταν στον χώρο, τόνισαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
«Αναφορές για τραυματίες δεν έχουν υπάρξει», τόνισε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.
Η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι έχει αναπτύξει μέσα για το περιστατικό και αναφορές για τραυματίες δεν έχουν υπάρξει, τόνισε η αστυνομία.
Η εταιρεία διαχείρισης Equinor ανέφερε ότι υπάρχει καπνός στον χώρο του διυλιστηρίου και ότι έχουν κινητοποιηθεί ομάδες έκτακτης ανάγκης.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Mongstad στη δυτική ακτή της Νορβηγίας έχει δυναμικότητα διύλισης περίπου 226.000 βαρελιών πετρελαίου την ημέρα, σύμφωνα με ετήσια έκθεση της Equinor.
- Ζάππειο: Σοβαρές νομικές εμπλοκές για το fast track έργο των 22 εκατ. ευρώ - Στο στόχαστρο η κλειστή διαδικασία
- Γεωργιάδης: Επιστρατεύει την Τεχνητή Νοημοσύνη κατά της υπερσυνταγογράφησης - Οι νέοι «κόφτες»
- Marfin: «Βαριές» εξελίξεις 16 χρόνια μετά - Συγκλονίζουν οι επιζώντες, οι διακοπές που οδήγησαν σε συλλήψεις
- Γιατί «φούντωσαν» ξανά τα σενάρια για εκλογές το φθινόπωρο- Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις