Νορβηγία: Άνδρας παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα και επέζησε «θαμμένος» επί 7 ώρες κάτω από το χιόνι
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό μίας γυναίκας, που παραμένει αγνοούμενη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ένας τουρίστας που παρασύρθηκε από μία χιονοστιβάδα στη βόρεια Νορβηγία και διασώθηκε, αφού πέρασε επτά ώρες παγιδευμένος κάτω από το χιόνι.
Αφού παρασύρθηκε από τη χιονοστιβάδα, πέρασε σχεδόν 7 ώρες κάτω από το χιόνι απ’ όπου κατάφερε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. «Προκαλεί μεγάλη έκπληξη που είναι ακόμη ζωντανός» δήλωσε στο TV2 ο Κρίστιαν Μίντγκαρντ, ο διασώστης ο οποίος, μαζί με τον σκύλο του Ουίσκι, τον βρήκε. «Όλα τα στατιστικά στοιχεία και η εμπειρία λένε πως αυτό δεν είναι δυνατό όταν κάποιος παραμένει θαμμένος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα» συμπλήρωσε.
Ο άνδρας ήταν μέλος ομάδας τουριστών που έκαναν πεζοπορία με σκι στην περιοχή. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό μίας γυναίκας, που παραμένει αγνοούμενη.
Οι εσωτερικές πιέσεις στον Τραμπ για να λήξει τον πόλεμο με το Ιράν και το «φάντασμα» της ακρίβειας
Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
Άφαντος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Τα σενάρια πίσω από την εξαφάνιση του νέου ηγέτη του Ιράν
Χρυσοί Σκούφοι 2026 - Τα βραβευμένα εστιατόρια και όσα είπαν οι περιχαρείς σεφ στο ethnos.gr
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



