Κόσμος | 16.05.2025 22:10

Επίθεση Τραμπ στον Μπρους Σπρίνγκστιν: «Είναι σπαστικός κόπανος, να το βουλώσει»

Newsroom

Δύο ημέρες μετά τα βέλη του Μπρους Σπρίνγκστιν κατά της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εκτόξευσε βέλη κατά του θρύλου της ροκ,  σε συναυλία του στη Βρετανία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω ανάρτησής του, αποκάλεσε τον διάσημο τραγουδιστή «κόπανο», που καλά θα κάνει να το «βουλώσει».

«Βλέπω ότι ο εντελώς υπερεκτιμημένος Μπρους Σπρίνγκστιν πήγε σε μια ξένη χώρα για να μιλήσει άσχημα για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε ανάρτησή του στο δίκτυο του Truth Social, την ώρα που βρισκόταν στην πτήση επιστροφής του στις ΗΠΑ μετά την περιοδεία του στη Μέση Ανατολή.

«Είναι ατάλαντος, απαίσιος, ένας σπαστικός κόπανος, που υποστήριξε ένθερμα τον απατεώνα Τζο Μπάιντεν», έγραψε ο Τραμπ μεταξύ άλλων.

Η κριτική του Σπρίνγκστιν στον Τραμπ

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί κριτική κατά του Αμερικανού προέδρου από τον Μπρους Σπρίνγκστιν, ο οποίος έκανε λόγο για «διεφθαρμένη» κυβέρνηση Τραμπ σε συναυλία του στη Βρετανία.

Ο σταρ των «Born in the USA» και του «The river», έχει εκφωνήσει μια σειρά από επικριτικές ομιλίες κατά του Τραμπ αποκαλώντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ «ακατάλληλο» για το αξίωμα.

Προχθές, ανοίγοντας την περιοδεία του «Land of Hope and Dreams» με την E Street Band σε συναυλία στο Μάντσεστερ, αποκάλεσε «ανίκανο» πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ.