ΗΠΑ: Ιστιοφόρο του μεξικανικού Πολεμικού Ναυτικού προσέκρουσε στη γέφυρα Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης
NewsroomΕκπαιδευτικό ιστιοφόρο σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού του Μεξικού έπεσε πάνω στη γέφυρα του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη χθες βράδυ, με αποτέλεσμα άνθρωποι να τραυματιστούν και να καταστραφεί το πάνω μέρος των ιστίων του, σύμφωνα με τις αρχές.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο εμφανίζεται το σκάφος να πλέει κάτω από τη γέφυρα και τα κατάρτια του να συντρίβονται πάνω σε αυτή.
Σύμφωνα με το Πολεμικό Ναυτικό του Μεξικού, 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων 3 σοβαρά. Όλοι οι τραυματισμοί συνέβησαν πάνω στο πλοίο, σύμφωνα με τις αρχές.
Το αμερικανικό δίκτυο CNN μετέδωσε ότι στο σκάφος, που εκτελούσε εκπαιδευτική αποστολή, επέβαιναν 277 άνθρωποι.
Στα βίντεο φαίνονται πολλοί άνθρωποι, ντυμένοι με λευκές ναυτικές στολές, να κρέμονται από τα ιστία, ενώ στη βάση της γέφυρας περαστικοί να σπεύδουν να απομακρυνθούν καθώς βλέπουν το πλοίο να πλησιάζει.
Η γέφυρα του Μπρούκλιν, δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, που συνδέει τις περιοχές του Μπρούκλιν και του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, ολοκληρώθηκε το 1883.
- Τι λέει η κυβέρνηση για τις εξελίξεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ - Οι αιχμηρές αναφορές Μητσοτάκη και η σύγκρουση με την αντιπολίτευση
- «Σταθερή η κατάσταση της 7χρονης» που σώθηκε από το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική - Τι λέει στο ethnos.gr ο Γιαννάκος
- Συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου για το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική με τους τρεις νεκρούς - Πώς έγινε το δυστύχημα
- Δεσμεύσεις για λύση εντός 15 ημερών για τα δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία – Στον αέρα ακόμη 43.500 δικαιούχοι