«Θα σταματήσετε να σκοτώνετε αμάχους στην Ουκρανία;»: Πώς αντέδρασε ο Πούτιν σε ερώτηση δημοσιογράφου
NewsroomΣτην ιστορική συνάντηση μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντίμιρ Πούτιν στο Άνκορατζ της Αλάσκα, οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να ρωτήσουν τα αυτονόητα στον Ρώσο πρόεδρο.
Μόλις πάτησε το πόδι του στο αμερικανικό έδαφος και προσέγγισε τον Τραμπ για την καθιερωμένη χειραψία, ο Ρώσος πρόεδρος ξεκίνησε να «βομβαρδίζεται» από ερωτήσεις δημοσιογράφων.
«Πότε θα σταματήσετε να σκοτώνετε αμάχους στην Ουκρανία» φαίνεται να τον ρωτά δημοσιογράφος, με εκείνον να αντιδρά κάνοντας μια κίνηση που έδειχνε «δεν σας ακούω».
O εκνευρισμός του
Η ίδια ερώτηση έγινε προς τον Ρώσο πρόεδρο και στα λίγα δευτερόλεπτα που δόθηκαν στα μέσα ενημέρωσης πριν την έναρξη της συνάντησης, με τον Ρώσο πρόεδρο και πάλι να μην απαντά. «Θα συμφωνήσετε σε εκεχειρία;», «Θα δεσμευτείτε να μην σκοτώσετε άλλους πολίτες», «Γιατί να εμπιστευτεί ο Πρόεδρος Τραμπ τον λόγο σας;», ήταν ορισμένες από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο Πούτιν πριν «κλείσουν οι πόρτες» της συνάντησης, με τον ίδιο να φαίνεται εκνευρισμένος.
Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Πούτιν για πρώτη φορά πρέπει να διαχειριστεί το να επικοινωνεί με την «ελευθερία του τύπου» και φαίνεται να μην του αρέσει καθόλου.
- Η νέα κόντρα του Δένδια με τον Μητσοτάκη, η αναβολή της μομφής που σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ και το διάβημα της Αθήνας με την «άδεια» του Νετανιάχου
- Ζει και βασιλεύει το φακελάκι στο ΕΣΥ παρά το ιδιωτικό έργο των γιατρών - Γιατί δε μειώθηκε
- Η στρατηγική του Μαξίμου απέναντι στα νέα κόμματα- Πως διαβάζουν το νέο σκηνικό στην κυβέρνηση
- ΗΠΑ - Ιράν: Η ώρα της διπλωματίας σε έναν πόλεμο αντοχών