Ο Πούτιν τρολάρει Ρούμπιο με αφορμή το μπλουζάκι «ΕΣΣΔ» του Λαβρόφ - «Είναι ιμπεριαλιστής»
Newsroom«Ιμπεριαλιστή» χαρακτήρισε, κατά την άφιξή τους στην Αλάσκα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν τον Σεργκέι Λαβρόφ. Αφορμή υπήρξε το μπλουζάκι του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, που έφερε την επιγραφή «ΕΣΣΔ».
Στις 17 Αυγούστου, ο δημοσιογράφος Πάβελ Ζαρούμπιν μοιράστηκε στο κανάλι του στο Telegram ένα βίντεο με τον διάλογο πριν τη συνάντηση των δύο Ρώσων πολιτικών με τον Ντόναλντ Τραμπ.
«Υπαινιγμός είναι αυτό; Θα σου το δώσει»
Λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες συνομιλίες, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο σχολίασε με θαυμασμό το πουλόβερ του Λαβρόφ, λέγοντας ότι του άρεσε πολύ. «Υπαινιγμός είναι αυτό; Θα σου το δώσει», απάντησε ο Πούτιν, με τα μέλη των αντιπροσωπειών να ξεσπούν σε γέλια μαζί με τους δύο ηγέτες.
Ο Λαβρόφ, στη συνέχεια, εξήγησε στον Πούτιν ότι το σχόλιο του Ρούμπιο αφορούσε το πουλόβερ με την επιγραφή «ΕΣΣΔ», που είχε προκαλέσει αναστάτωση στα ξένα μέσα ενημέρωσης. «Ένας ιμπεριαλιστής», είπε αστειευόμενος ο Πούτιν, δείχνοντας τον Λαβρόφ μετά την εξήγηση.
- Όταν τα όπλα «σιωπούν» μόνο στα χαρτιά: Το διεθνές διπλωματικό θρίλερ πίσω από τις εκεχειρίες-φάντασμα
- Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο καύσωνα: Σε ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» τα 40αρια - Πότε και πού θα δροσίσει
- Η υπόθεση που δίχασε την Ιταλία: Ηλικιωμένος χρυσοχόος παίρνει στο κυνήγι ληστές, τους πυροβολεί και τους σκοτώνει
- Απίστευτο βίντεο: Σκύλος ενεργοποιεί φρυγανιέρα και καίει σπίτι - Νεκρά τρία κατοικίδια