Συντριβή F-16 στην Πολωνία: Νεκρός ο πιλότος ενόψει αεροπορικού σόου
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε στην Πολωνία την Πέμπτη (28/08), όταν ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 της πολωνικής Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης, ενόψει του αεροπορικού σόου του Ράντομ που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (30 και 31 Αυγούστου).
Το σοκαριστικό στιγμιότυπο
Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το αεροσκάφος διακρίνεται να χάνει ύψος μέσα σε αεροπορική βάση, πριν καρφωθεί στο έδαφος και ακολουθήσει τεράστια πύρινη έκρηξη.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο πιλότος δεν πρόλαβε να ενεργοποιήσει το σύστημα εκτίναξης και σκοτώθηκε ακαριαία.
Η συντριβή φέρεται να συνέβη αμέσως μετά από έναν ελιγμό, χωρίς να είναι σαφές αν υπήρξε κάποια τεχνική βλάβη ή ανθρώπινο λάθος. Μέχρι στιγμής, τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστα και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τις πολωνικές αρχές.
- Από αυτό το αυτοκίνητο ξεκίνησε η φωτιά στο Ωραιόκαστρο - Τοξικό νέφος σκέπασε τη Θεσσαλονίκη
- Το πακέτο μέτρων της κυβέρνησης για τους συνταξιούχους: Οι 4 άξονες για αυξήσεις και συντάξεις χηρείας
- «Θα με συλλάβουν μετά την εκπομπή»: Όσα είχε καταγγείλει στο OPEN ο αγροτικός γιατρός στο Καστελλόριζο - Οι εικόνες ντροπής
- Και Βασιλιάς να ήσουν στην Ελλάδα κινδύνευες να καείς ζωντανός – Πυρκαγιά σκότωσε 33 ανθρώπους και απείλησε τη βασιλική οικογένεια