Νετανιάχου στους κατοίκους της Γάζας: «Φύγετε από εκεί – Ετοιμάζεται χερσαία επιχείρηση»
NewsroomΟ ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε σήμερα τους κατοίκους της πόλης της Γάζας να φύγουν το συντομότερο δυνατόν, λίγες ώρες αφότου το Ισραήλ προανήγγειλε ότι θα εντείνει τις αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή.
Απευθυνόμενος στους κατοίκους της πόλης της Γάζας, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ τόνισε: «Ακούστε με προσεκτικά: Σας έχουν προειδοποιήσει, φύγετε τώρα!». Ο Νετανιάχου ανέφερε επίσης ότι οι ισραηλινές δυνάμεις ανασυντάσσονται και συγκεντρώνονται στην πόλη της Γάζας ενόψει χερσαίων επιχειρήσεων.
«Θα καταστρέψουμε τους πύργους τρομοκρατίας της Γάζας»
Ο Νετανιάχου αποκάλυψε ότι το Ισραήλ κατέστρεψε «50 πύργους τρομοκρατίας» τις τελευταίες δύο ημέρες και ότι αυτό ήταν «απλώς ένα προοίμιο» της επιχείρησής του για την κατάκτηση της πόλης της Γάζας.
Ακόμη υποσχέθηκε να καταστρέψει όλες τις «φωλιές του τρόμου» σε μια βιντεοσκοπημένη δήλωση από την αίθουσα επιχειρήσεων της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, γνωστή ως λάκκος, στην έδρα του Υπουργείου Άμυνας στο Τελ Αβίβ.
«Σας υποσχέθηκα πριν από λίγες ημέρες ότι θα καταστρέψουμε τους πύργους τρομοκρατίας της Γάζας. Αυτό ακριβώς κάνουμε. Τις τελευταίες δύο ημέρες, 50 από αυτούς τους πύργους έχουν πέσει. Η αεροπορία τους κατέρριψε. Τώρα, όλα αυτά είναι απλώς μια εισαγωγή, απλώς ένα προοίμιο, στην κύρια έντονη επιχείρηση - έναν επίγειο ελιγμό των δυνάμεών μας, οι οποίες τώρα οργανώνονται και συγκεντρώνονται στην πόλη της Γάζας», λέει.
- Ένοχοι και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση των υποκλοπών
- Έκοψαν τα καλώδια στην τηλεδιοίκηση της γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη, καταγγέλλει ο Κυρανάκης - «Ήθελαν νέα Τέμπη»
- Συναγερμός στην Καρδίτσα: Εντοπίστηκε σακούλα με ανθρώπινα οστά έξω από το νοσοκομείο
- Πάρκινγκ... για εκατομμυριούχους: Μια θέση στάθμευσης στην Κηφισιά κοστίζει περισσότερο από ένα διαμέρισμα