«Οι μυστικοί γιοι του Πούτιν» - Φωτογραφίες από τα δύο παιδιά που φέρεται να έχει με την Αλίνα Καμπάεβα
NewsroomΤον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες δύο άγνωστων στο ευρύ κοινό αγοριών ηλικίας 10 και 6 ετών που εξασφάλισε και δημοσίευσε η εφημερίδα New York Post.
Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν μιλάμε για «απλά» παιδιά αλλά για τους γιους που φέρεται να έχει αποκτήσει με την Αλίνα Καμπάεβα ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Η σχέση του Ρώσου προέδρου με την Καμπάεβα λέγεται, χωρίς βέβαια τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, ότι κρατά τουλάχιστον από το 2008, όταν εκείνη ήταν 24 ετών. Σύμφωνα πάντα με τις φήμες, οι δυο τους έχουν αποκτήσει τον 10χρονο Ιβάν και τον 6χρονο Βλαντίμιρ Τζούνιορ, οι οποίοι για να προστατευθούν από ενδεχόμενες απόπειρες δολοφονίας τους, ζουν μαζί με τη μητέρα τους απομονωμένοι σε ένα δασικό συγκρότημα στο Βαλντάι, έξω από τη Μόσχα, σε σπίτι που θυμίζει οχυρό.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα παιδιά του Πούτιν και της πρώην γυμνάστριας χρησιμοποιούν το επώνυμο Σπιριντόνοφ που ανήκε στον παππού του Πούτιν ενώ «οι πληροφορίες για την Καμπάεβα και τους γιους τηςς έχουν διαγραφεί από τις κρατικές βάσεις δεδομένων, στα αγόρια δόθηκε ένα ψευδώνυμο — Σπιριντόνοφ, και όλη η περιοχή γύρω από την κατοικία της οικογένειας του τσάρου στο Βαλντάι φυλάσσεται αυστηρά».
Οι φωτογραφίες προέρχονται από εκδήλωση που οργάνωσε η Καμπάεβα τον περασμένο Ιανουάριο.
- Οι 5 νεκρές εργάτριες στον ακήρυχτο πόλεμο της εργασίας, το θέμα Κεφαλογιάννη-Φλωρίδη που δεν κλείνει, το δημοψήφισμα Καρυστιανού για ελληνοτουρκικά
- Τα σενάρια πίσω από την πολύνεκρη έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα» - Γιατί ψάχνουν τις σωληνώσεις παροχής αερίου
- Το σχέδιο της κυβέρνησης για την ψήφο των αποδήμων- Πόσες ψήφοι χρειάζονται στη Βουλή
- Η Μινεσότα δείχνει ότι ο Τραμπ θέλει να τελειώνει με τη δημοκρατία - Και έπεται συνέχεια