Πυρηναία: Χιονοστιβάδα παρέσυρε σκιέρ και τον σκύλο της - Τρομακτικό βίντεο
NewsroomΣτιγμές αγωνίας έζησε μια σκιέρ και επαγγελματίας ποδηλάτης στην Ανδόρα, όταν χιονοστιβάδα παρέσυρε την ίδια και τον σκύλο της στα Πυρηναία Όρη.
Μέσα από τα πλάνα ενός βίντεο που ανέβασε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγράφονται τα τρομακτικά δευτερόλεπτα της παράσυρσης.
Παρότι η κατάβαση από το υψόμετρο των 2.400 μέτρων στο βουνό Πικ ντε Ορτέλ είχε ξεκινήσει κανονικά για την Αρές Μασίπ, ξαφνικά πυροδοτήθηκε μια χιονοστιβάδα.
Έντρομη η Ισπανίδα σκιέρ προσπάθησε από τη μια να μην καλυφθεί από τα χιόνια και από την άλλη να σώσει τον σκύλο της. «Το βουνό άρχισε να καταρρέει» περιέγραψε η ίδια στο BBC προσθέτοντας ότι «πρέπει και οφείλεις να κάνεις τα πάντα για να μειώσεις τους κινδύνους».
Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Μασίπ περιγράφει ότι η περιοχή ήταν «πολύ οικεία για μένα. Φέτος την είχα κατέβει 7 ή 8 φορές. Και, τις τελευταίες 5 ημέρες, σήμερα ήταν η τρίτη φορά». «Δεν είναι ότι οι συνθήκες ήταν ασφαλείς, είναι ότι έδειχναν ασφαλείς. Αλλά είναι καλό να θυμόμαστε ότι το μηδενικό ρίσκο, απλά, δεν υπάρχει. Σήμερα ήταν τρομακτικό και καλό μάθημα σε προσωπικό επίπεδο».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ares Masip (@ares_masip)
- Καταγγελία Γιαννάκου στο OPEN για εγκληματικές παραλείψεις και ιατρικά λάθη κατά την προσπάθεια ανάνηψης του Μαζωνάκη
- Άλλη μια «μαύρη» σελίδα στην ιστορία: Ελεύθερος ο Κασιδιάρης - Ανακοίνωσε κόμμα εν μέσω πανηγυρισμών
- Φωτιά στην Κόνιτσα: Για 16η μέρα ενεργό το μέτωπο - Καίει στη χαράδρα του Αώου
- Η «Ειρήνη» με Μακρυπούλια, η ανυπάκουη «Λυσιστράτη» και οι εξομολογητικές Σκιαδαρέσες