Τουρκία: Τουλάχιστον 9 νεκροί και 26 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο στην Αττάλεια
NewsroomΤραγωδία στην Τουρκία καθώς εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν σε δυστύχημα με λεωφορείο στην Αττάλεια, σύμφωνα με τις νεότερες εκτιμήσεις των αρχών.
«Οι τραυματίες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής», δήλωσε ο κυβερνήτης Αττάλειας Χουλουσί Σαχίν, χωρίς να διευκρινίσει αν ξένοι πολίτες βρίσκονται μεταξύ των εμπλεκομένων στο δυστύχημα.
Το λεωφορείο, που μετέφερε 34 επιβάτες από τη Ραιδεστό (Τεκίρνταγ) προς την Αττάλεια, ανατράπηκε σήμερα το πρωί στις 10:20 (09:20 ώρα Ελλάδος) σε αυτοκινητόδρομο που έγινε ολισθηρός λόγω της βροχής, διευκρίνισε ο κυβερνήτης.
«Υπήρχε επίσης ομίχλη. Πρόκειται για μια διασταύρωση όπου δεν πρέπει να πηγαίνεις γρήγορα, αλλά φαίνεται πως το λεωφορείο μπήκε με μεγάλη ταχύτητα», πρόσθεσε.
Ορισμένοι από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση, πρόσθεσε.
- Μαρτυρία εργαζόμενης για τo εργοστάσιο Βιολάντα: «Από το καλοκαίρι μύριζε γκάζι και μας έλεγαν ότι είναι από την αποχέτευση»
- Το βράδυ έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες στην Αττική - Η ανάρτηση Μαρουσάκη
- Τουλάχιστον 9 νεκροί και 26 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο στην Αττάλεια της Τουρκίας
- Μαρία Σολωμού στο ethnos.gr: «Δεν μπορώ να μπω σε καλούπια, δεν μου βγαίνει»