Βρετανία: Στους έντεκα έφτασαν οι υποψήφιοι για τη διαδοχή της Τερέζα Μέι
NewsroomΟ ενδέκατος υποψήφιος για τη διαδοχή της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στην κούρσα. Ο Τζέιμς Κλέβερλι, υφυπουργός για το Brexit και αντιπρόεδρος του Συντηρητικού Κόμματος, υποστήριξε ότι δεν θέλει μία αποχώρηση χωρίς συμφωνία και ότι πιστεύει στην ευκαιρία που παρουσιάζει το Brexit.
«Η δουλειά μου στην κυβέρνηση είναι να εξασφαλίσω ότι θα μπορούμε να φύγουμε χωρίς συμφωνία. Αυτή εξακολουθεί να είναι μία από τις επιλογές, ένας από τους τελευταίους προορισμούς αυτής της διαδικασίας. Δεν είναι ο προορισμός που προσωπικά προτιμώ», είπε σε συνέντευξή του στο BBC Radio 4.
Το BBC έχει ανακοινώσει σχέδια για την φιλοξενία μίας σειράς τηλεμαχιών με τους υποψήφιους διαδόχους στην ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος στα μέσα Ιουνίου, ενώ οι δύο τελικοί υποψήφιοι θα συμμετάσχουν σε ειδική εκπομπή, όπου θα δεχθούν τις ερωτήσεις του κοινού.
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών