Ετοιμάζεται η στρατιωτική βάση της Τουρκίας στα Κατεχόμενα
Μαρία ΖαχαράκηΣτο Λευκόνοικο των Κατεχομένων θα εγκατασταθεί η αεροπορική βάση, που σχεδιάζει η Τουρκία, σύμφωνα με δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Γενί Σαφάκ».
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα Κατεχόμενα επισκέπτεται στρατιωτική επιτροπή από την Άγκυρα, προκειμένου να εξετάσουν τις δυνατότητες και για την εγκαθίδρυση μίας ναυτικής βάσης, ενός ‘λιμανιού διευκόλυνσης’, όπως αποκαλείται, που θα είναι επιφορτισμένη με την προστασία του τουρκικού γεωτρύπανου «Πορθητής» και του ερευνητικού πλοίου «Μπαρμπαρός».
Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Οpen TV Μαρία Ζαχαράκη, σύμφωνα με την εφημερίδα σχεδόν έχει «κλείσει» η τοποθεσία που θα εγκατασταθεί η ναυτική βάση, ενώ η ίδια επιτροπή ασχολείται και με την σύσταση της αεροπορικής βάσης στο Λευκόνοικο.
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛΑΣ στη γέφυρα του Ρίου - Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο - Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών