Κόσμος|25.10.2019 15:16
Κύπρος: Στο νοσοκομείο 14χρονος από ηλεκτροπληξία σε σχολείο
NewsroomΣτο Μακάρειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 14χρονος μαθητής, ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία στο σχολείο του, στην Κύπρο.
Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ Αβραάμ Ηλία, ο 14χρονος ανέφερε ότι την Πέμπτη πήγε στις τουαλέτες του σχολείου του και, στην προσπάθειά του να ανάψει το φως, υπέστη ηλεκτροπληξία.
Ο μαθητής, -σύμφωνα με το sigmalive- αρχικά είχε μεταφερθεί στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ωστόσο αργότερα μεταφέρθηκε στο Μακάρειο.
Όπως ανέφερε ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής, η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι καλή και αναμένεται να λάβει σήμερα Παρασκευή εξιτήριο. Όπως είπε, το παιδί υπέστη ένα μικρό έγκαυμα.
Πηγή: sigmalive
Διαβάστε ακόμη
- Η αρχή του τέλους για τον Τραμπ: Όταν η λαϊκή δυσαρέσκεια γίνεται κύμα ανατροπής
- Halloween στο Γκάζι: «Τα πόδια τους έχουν σημάδια από μαστίγια» - Σοκαριστικές καταγγελίες για το βίαιο πάρτι
- ΥΠΕΘΑ: Αυτή είναι η νέα όψη του Πενταγώνου - 250 εκατ. ευρώ από τους εφοπλιστές για τον Στόλο ζητά ο Δένδιας
- Σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκαν ερυθρά αιμοσφαίρια 115 εκατ. ετών σε απολίθωμα δεινοσαύρου