Κόσμος|28.11.2018 23:36

Φωτογράφος μέθυσε, έκανε σεξ σε γάμο και συνελήφθη (vid)

Newsroom

Μια φωτογράφος έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας από τη νύφη σε ένα γάμο. Ο λόγος για την 26χρονη Τεξανή, Κάθρι Λι Μέχτα, η οποία αφού μέθυσε έκανε σεξ με έναν από τους καλεσμένους. Η νεαρή δεν κατάφερε να συγκρατηθεί με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτή από τον υπεύθυνο του κέντρου όπου γινόταν η δεξίωση. Ο υπεύθυνος κάλεσε την αστυνομία, καταγγέλλοντας τη Μέχτα για προσβολή της δημόσιας αιδούς.

Όταν όμως οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τη συλλάβουν, εκείνη σε έξαλλη κατάσταση, ξεκίνησε να τους βρίζει χυδαία υπό εμφανή επήρεια αλκοόλ, ενώ τους «ευχήθηκε» το θάνατό τους, ενώ τους απείλησε ότι ο πατέρας της «θα φρόντιζε να απολυθούν όλοι». Η νεαρή κατάφερε να τους ξεφύγει και πήγε σε ένα δέντρο και έκανε την ανάγκη της. Λίγο μετά αστυνομικοί την συνέλαβαν. 

Όπως προέκυψε τζάκετ της Μέχτα εντοπίστηκε μία συνταγή ενός αγχολυτικού φαρμάκου. Η συνταγή ήταν στο όνομά της, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πιστεύουν ότι ανέμιξε το φάρμακο με αλκοόλ με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε τόσο ακραία συμπεριφορά.

Εντωμεταξύ μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι αδερφή της 26χρονης, είπε πως η συμπεριφορά της σχετιζόταν με νοθευμένο αλκοόλ που υπήρχε στη δεξίωση.

φωτογράφοςνύφηγάμος