Επίθεση σε βάση στη Φλόριντα: Σαουδάραβας με στρατιωτική εκπαίδευση ο δράστης
NewsroomΟ δράστης που σκότωσε τρεις ανθρώπους σήμερα Παρασκευή το πρωί ανοίγοντας πυρ σε αεροναυτική βάση στη Φλόριντα, προτού πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά, ήταν ένας Σαουδάραβας με στρατιωτική εκπαίδευση, μεταδίδουν το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN και οι New York Times, επικαλούμενοι Αμερικανούς αξιωματούχους.
Σύμφωνα με αυτά τα ΜΜΕ, πρόκειται για έναν υπήκοο Σαουδικής Αραβίας που βρισκόταν στη βάση της Πενσακόλα για να συμμετάσχει σε πρόγραμμα κατάρτισης στην αεροναυτική.
Το CNN μεταδίδει ότι οι ερευνητές προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν η επίθεση ενδέχεται να έχει τρομοκρατικά κίνητρα.
Ο δράστης σκοτώθηκε, κατά την ανταλλαγή πυρών με δυο άντρες της ασφάλειας, οι οποίοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Μέχρι τώρα, έχει γίνει γνωστό πως τη ζωή τους έχασαν τρία άτομα, ενώ το FBI έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
- Σε «λαϊκή αγρυπνία» η σορός του Μαζωνάκη στη Νίκαια - Αύριο η απολογία των γιατρών με φόντο τα σβησμένα στοιχεία
- «Υγειονομική βόμβα» οι φοιτητικές εστίες Ιωαννίνων: Χαράτσι 40 ευρώ, απειλές για εξώσεις και μπλόκο στα πτυχία
- Προκλητικές δαπάνες στο Ισραήλ: 470.000 δολάρια για μαλλιά και μακιγιάζ του Νετανιάχου
- «Πραγματικά τρομοκρατημένοι»: Τι συμβαίνει πίσω από... τις κλειστές πόρτες της AI