ΗΠΑ: Καταστροφές και τουλάχιστον τρεις νεκροί από ανεμοστρόβιλους
NewsroomΑνεμοστρόβιλοι έπληξαν τμήματα των νοτιοανατολικών ΗΠΑ με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι στη βόρεια Αλαμπάμα και ένας στην Λουιζιάνα. Οι στέγες πολλών σπιτιών αποκολλήθηκαν, δέντρα ξεριζώθηκαν και κολώνες ηλεκτροδότησης κατέρρευσαν, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.
Οι περισσότερες καταστροφές από τον ανεμοστρόβιλο και την καταιγίδα, που επίσης σημειώθηκε, αναφέρθηκαν σε τμήματα της Λουιζιάνα, του Μισισίπι, της Αλαμπάμα και του Τέξας από χθες το πρωί, όπως είπαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης αξιωματούχοι.
Ομάδες έρευνας θα αποσταλούν αργότερα σήμερα για να εκτιμήσουν το μέγεθος των καταστροφών, δήλωσε ο Ριτς Τόμσον, ο επικεφαλής μετεωρολόγος του Εθνικού Κέντρου Πρόβλεψης Καταιγίδων.
Τουλάχιστον 28.300 άνθρωποι έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση στο Μισισίπι, την Λουιζιάνα και την Αλαμπάμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Poweroutage.Us.
- Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
- Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
- Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
- «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο