Ναύαρχος Λιβύης: Ανάρτηση «βόμβα» γραμμένη στα ελληνικά για προδότες (pic)
NewsroomΟ ναύαρχος Φαράζ αλ-Μαχντάουι της Λιβύης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε μια ανάρτηση με πράσινο φόντο και έγραψε σε άπταιστα ελληνικά πως «η πατρίδα είναι μια κόκκινη γραμμή για την οποία πεθαίνουμε, προδότες». Μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση, υπάρχουν «likes» από πολλούς Ελληνες αξιωματικούς εν αποστρατεία.
Ο Λίβυος αξιωματικός είναι στο πλευρό του Στρατάρχη Χαφτάρ, είναι φιλέλληνας. Συνδέεται άρρηκτα με την Ελλάδα, καθώς αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, και ομιλεί άρτια την ελληνική γλώσσα.
Επισκέφθηκε πρόσφατα την Κύπρο, μαζί με τον Πρόεδρο του λιβυκού κοινοβουλίου. Eχει δηλώσει πως ο ίδιος πολεμά στο πλευρό του Χαφτάρ κατά των τζιχαντιστών που στέλνει η Τουρκία και έχει τονίσει πως «μόλις πάρουμε την κυβέρνηση, θα ακυρώσουμε το μνημόνιο που υπέγραψε η Λιβυή με την Τουρκία».
Προφανώς το μήνυμα του Ναυάρχου είναι προς τους ηγέτες της κυβέρνησης που ελέγχει μόνο την Τρίπολη και ενισχύεται από την Τουρκία.
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες