Σινεμά|18.06.2023 12:53

Bridgerton: Ερχεται ο τρίτος κύκλος και φέρνει έναν νέο, πολυαναμενόμενο έρωτα στο προσκήνιο

Newsroom

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τον τρίτο κύκλο του Bridgerton. Στα νέα επεισόδια, θα παρακολουθήσουμε τη σχέση του Colin Bridgerton (Luke Newton) και της Penelope Featherington (Nicola Coughlan), όσο εκείνη συνεχίζει να ζει μια διπλή ζωή ως Lady Whistledown, με την υπέροχη φωνή της Dame Julie Andrews.

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, η Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) έμαθε το μυστικό της Penelope, προκαλώντας ρήξη στη φιλία τους. Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο και τρεις νέοι ηθοποιοί -ο Harry Dankworth (James Phoon), ο Lord Debling (Sam Phillips) και ο Marcus Anderson (Daniel Francis)- εντάχθηκαν στο καστ της σειράς.

Το Netflix ανέφερε ότι αυτό που ο χαρακτήρας του Phoon «στερείται εξυπνάδας και ευφυΐας, το αναπληρώνει με σοβαρή καλή εμφάνιση». Ο Phillips θα υποδυθεί έναν «ευγενικό λόρδο με ασυνήθιστα ενδιαφέροντα» που ιντριγκάρει τις νεαρές κυρίες που αναζητούν τον έρωτα. Ο Marcus έχει «μια χαρισματική παρουσία» που «φωτίζει κάθε δωμάτιο στο οποίο μπαίνει, προσελκύοντας την προσοχή κάποιων γυναικών - και την οργή άλλων».

Η σχεδιάστρια κοστουμιών του Bridgerton, Sophie Canale, είχε δηλώσει στο περιοδικό People πριν από μερικούς μήνες ότι ένα από τα ρούχα της Penelope από τη δεύτερη σεζόν στην πραγματικότητα υπονοούσε το επερχόμενο ειδύλλιο. Στο τέταρτο επεισόδιο, η Penelope αντάλλαξε τα συνηθισμένα κίτρινα φορέματά της μ' ένα πιο απαλό φόρεμα σε πράσινο χρώμα. H Canale επιβεβαίωσε μια θεωρία των θαυμαστών ότι η ανταλλαγή συμβόλιζε τη συγχώνευση της κίτρινης χρωματικής παλέτας της οικογένειας της Penelope και της μπλε χρωματικής παλέτας των Bridgerton.

 

Η σειρά του Netflix δημιουργήθηκε από τον Chris Van Dusen και βασίζεται στα μυθιστορήματα της Julia Quinn, τα οποία κυκλοφορούν στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Διόπτρα. Στην παραγωγή βλέπουμε την Shonda Rhimes, η οποία έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με το Νetflix για οχτώ σειρές. Οι δύο πρώτες σεζόν ήταν μεταφορές των δύο πρώτων μυθιστορημάτων της Julia Quinn, «The Duke and I» (2000) και «The Viscount Who Loved Me» (2000), ενώ η νέα σεζόν θα βασίζεται στο τέταρτο βιβλίο, «Romancing Mister Bridgerton» (2002). 

Σημειώνεται ότι η δεύτερη σεζόν έγινε η τρίτη πιο δημοφιλέστερη αγγλόφωνη σεζόν της συνδρομητικής, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες είδαμε και τo spin-off, «Queen Charlotte». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bridgertonειδήσεις τώραNetflixΔιόπτρα