Food & Drink|01.08.2022 10:11

Το πιο γρήγορο σπιτικό μιλφέιγ

Newsroom

Το μιλφέιγ είναι γλύκισμα που αγαπούν οι περισσότεροι. Εδραιώθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και τη δεκαετία του ’70 και έκτοτε διατηρεί σταθερή την παρουσία του στα γιορτινά τραπέζια ή τις απλές οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις.

Εκτός από την υπέροχη κλασική συνταγή του που μπορείτε να βρείτε στο icookgreek.com υπάρχει και ο γρήγορος τρόπος για να το φτιάξετε στο σπίτι.

Πώς θα φτιάξετε το πιο γρήγορο σπιτικό μιλφέιγ 

Για να πετύχετε το πιο γρήγορο σπιτικό μιλφέιγ και να προσπεράσετε το χρονοβόρο ψήσιμο και κόψιμο της σφολιάτας, το κόλπο είναι να αξιοποιήσετε τα έτοιμα, τραγανά, σφολιατίνια του σούπερ μάρκετ. Επίσης θα χρησιμοποιήσετε, έτοιμο μείγμα για κρέμα ζαχαροπλαστικής που και αυτό το προμηθεύεστε από τα ράφια του σούπερ μάρκετ.

Για να τονώσετε γευστικά την έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής με τη γνωστή, όχι ιδιαίτερου χαρακτήρα, γεύση της, θα την ενισχύσετε με μερικές γενναίες κουταλιές σαντιγί (αφού τη φτιάξετε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας της ή χτυπώντας κρύα κρέμα γάλακτος). Έτσι θα γίνει πιο ξεχωριστή, πιο ανάλαφρη και πιο γευστική.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή πατώντας εδώ

κρέμα γάλακτοςσφολιάταγλυκό