Δύο tips για τέλεια σαντιγί
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Είναι λατρεμένη, ανάλαφρη και ταυτόχρονα πλούσια σε γεύση. Ταιριάζει τέλεια στα ζουμερά, κόκκινα φρούτα, στις λεμονόπιτες και τις πορτοκαλόπιτες, τα κέικ και τα μάφιν, αλλά και σε κάποια παγωτά. Ο λόγος βέβαια για τη σαντιγί. Υπάρχουν δύο πραγματάκια που θα κάνουν τη διαφορά στην υφή της, όταν φτιάχνετε δική σας σαντιγί με κρέμα γάλακτος στο σπίτι. Και τα δύο έχουν να κάνουν με τη θερμοκρασία των σκευών και των υλικών.
- Η κρέμα γάλακτος θα πρέπει να είναι πολύ παγωμένη. Ιδανικά η κρέμα θα πρέπει να έχει μείνει στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
- Το μπολ ή δοχείο ανάδευσης μέσα στο οποίο σκοπεύετε να χτυπήσετε την κρέμα πρέπει να είναι και αυτό πολύ κρύο. Βάλτε το για 10’ στην κατάψυξη, πριν το χρησιμοποιήσετε.
Διαβάστε ακόμη
Σοκαριστικές μαρτυρίες για τη δολοφονία του 42χρονου στην Καλλιθέα - Τι βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από το άγριο έγκλημα
Εντολή Πούτιν για πασχαλινή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία – Πότε θα σταματήσουν οι επιθέσεις
Τροχαίο στην Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της σύγκρουσης τρένου με αυτοκίνητο
Στην Αθήνα το Άγιο Φως - Πώς θα «ταξιδέψει» σε όλη την Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr