Food & Drink
|
26.03.2020 10:27
Όσπρια με πολλούς τρόπους: 6 συνταγές για το καθημερινό τραπέζι
NewsroomΤα όσπρια, αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής μας παράδοσης, είναι από τις πιο υγιεινές τροφές. Περιέχουν άφθονες φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, βιταμίνες, σίδηρο και φολικό οξύ. Μπορούν να αξιοποιηθούν σε σούπες, σε σαλάτες, σε μαγειρευτά, σε κεφτέδες και πάει λέγοντας – συνδυάζονται με τα πάντα. Ανθολογούμε συνταγές του Βαγγέλη Δρίσκα από τα τεύχη του eatme, βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και πάμε μια βόλτα στις κουζίνες της Ελλάδας και του κόσμου για να συναντήσουμε φακές, φασόλια, ρεβίθια και φάβα σε κλασικές κι αγαπημένες, αλλά και σε κάποιες πιο ασυνήθιστες εκδοχές.
Κριθαράκι με τσιγαριαστές φακές
Μπακαλιάρος με ρεβίθια και σπανάκι
Κουνουπίδι με ρεβίθια και ρύζι
Διαβάστε ακόμη
- Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές: Άνετο προβάδισμα για ΝΔ και μάχη των «μικρών» για το 3%
- Δίκη για το Μάτι: Στο εδώλιο ξανά 21 κατηγορούμενοι – Πώς σχολιάζουν την εξέλιξη στο OPEN συγγενείς θυμάτων και εγκαυματίες
- Χάος με τις δηλώσεις καθαρισμού των οικοπέδων και βαριά πρόστιμα για τους ιδιοκτήτες
- «Είναι ηλίθιος, του αξίζει να τον κοροϊδεύουν»: Επίθεση στον πρίγκιπα Χάρι από τον γιο του Τζον Λένον