Food & Drink
|
26.03.2020 10:27
Όσπρια με πολλούς τρόπους: 6 συνταγές για το καθημερινό τραπέζι
NewsroomΤα όσπρια, αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής μας παράδοσης, είναι από τις πιο υγιεινές τροφές. Περιέχουν άφθονες φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, βιταμίνες, σίδηρο και φολικό οξύ. Μπορούν να αξιοποιηθούν σε σούπες, σε σαλάτες, σε μαγειρευτά, σε κεφτέδες και πάει λέγοντας – συνδυάζονται με τα πάντα. Ανθολογούμε συνταγές του Βαγγέλη Δρίσκα από τα τεύχη του eatme, βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και πάμε μια βόλτα στις κουζίνες της Ελλάδας και του κόσμου για να συναντήσουμε φακές, φασόλια, ρεβίθια και φάβα σε κλασικές κι αγαπημένες, αλλά και σε κάποιες πιο ασυνήθιστες εκδοχές.
Κριθαράκι με τσιγαριαστές φακές
Μπακαλιάρος με ρεβίθια και σπανάκι
Κουνουπίδι με ρεβίθια και ρύζι
Διαβάστε ακόμη
- Πειραιάς: Τι εκτιμούν οι Αρχές για το κίνητρο πίσω από τους πυροβολισμούς - Τα δύο σενάρια
- Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια: 13χρονος πήγε να πνιγεί με σουβλάκι - Τον έσωσε φίλος του
- Κέιτ Μίντλετον και Κάρολος μαζί στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ ενώ δίνουν μάχη με τον καρκίνο – Πως την υποδέχθηκε ο βασιλιάς
- Ερντογάν για Eurofighter: Αν το ΝΑΤΟ μας πει «όχι», έχουμε εναλλακτικές λύσεις