Food & Drink|26.03.2020 10:27
Όσπρια με πολλούς τρόπους: 6 συνταγές για το καθημερινό τραπέζι
NewsroomΤα όσπρια, αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής μας παράδοσης, είναι από τις πιο υγιεινές τροφές. Περιέχουν άφθονες φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, βιταμίνες, σίδηρο και φολικό οξύ. Μπορούν να αξιοποιηθούν σε σούπες, σε σαλάτες, σε μαγειρευτά, σε κεφτέδες και πάει λέγοντας – συνδυάζονται με τα πάντα. Ανθολογούμε συνταγές του Βαγγέλη Δρίσκα από τα τεύχη του eatme, βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και πάμε μια βόλτα στις κουζίνες της Ελλάδας και του κόσμου για να συναντήσουμε φακές, φασόλια, ρεβίθια και φάβα σε κλασικές κι αγαπημένες, αλλά και σε κάποιες πιο ασυνήθιστες εκδοχές.
Κριθαράκι με τσιγαριαστές φακές
Μπακαλιάρος με ρεβίθια και σπανάκι
Κουνουπίδι με ρεβίθια και ρύζι
Διαβάστε ακόμη
- Ο παιδοκτόνος είχε βιάσει συγγενή της 11χρονης το 2017 - Στο «μικροσκόπιο» οι δικαστές που τον είχαν αφήσει ελεύθερο
- Αθώος ομόφωνα ο σκηνοθέτης του «Σασμού» για τον βιασμό - Αντιδράσεις στο δικαστήριο
- Κλειστά τα σχολεία στην Αθήνα λόγω καύσωνα - Πού θα φτάσει το θερμόμετρο
- Συνέλαβαν και έστειλαν στο ψυχιατρείο άνδρα που ήθελε να ανοίξει το πρώτο γκέι κλαμπ στο Πακιστάν