Food & Drink|26.03.2020 10:27
Όσπρια με πολλούς τρόπους: 6 συνταγές για το καθημερινό τραπέζι
NewsroomΤα όσπρια, αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής μας παράδοσης, είναι από τις πιο υγιεινές τροφές. Περιέχουν άφθονες φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, βιταμίνες, σίδηρο και φολικό οξύ. Μπορούν να αξιοποιηθούν σε σούπες, σε σαλάτες, σε μαγειρευτά, σε κεφτέδες και πάει λέγοντας – συνδυάζονται με τα πάντα. Ανθολογούμε συνταγές του Βαγγέλη Δρίσκα από τα τεύχη του eatme, βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και πάμε μια βόλτα στις κουζίνες της Ελλάδας και του κόσμου για να συναντήσουμε φακές, φασόλια, ρεβίθια και φάβα σε κλασικές κι αγαπημένες, αλλά και σε κάποιες πιο ασυνήθιστες εκδοχές.
Κριθαράκι με τσιγαριαστές φακές
Μπακαλιάρος με ρεβίθια και σπανάκι
Κουνουπίδι με ρεβίθια και ρύζι
Διαβάστε ακόμη
- Πρωταγωνιστικός ο ρόλος της προϊστάμενης της ΔΟΥ Χαλκίδας στην εγκληματική οργάνωση - Πώς «ξεσκεπάστηκε» η δράση τους
- Κηφισιά: Αφέθηκαν ελεύθεροι ο εργολάβος και οι γιοι του για το περιστατικό με την πόρτα σε σχολείο
- Αντιδρά ο Λευκός Οίκος στην αναγνώριση της Παλαιστίνης: «Τασσόμαστε υπέρ, αλλά μετά από διαπραγματεύσεις»
- Tελικός Conference League: Με διαπιστεύσεις θα πηγαίνουν οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας στα σπίτια τους!