Κορονοϊός: Ενας ακόμη θάνατος στη Μαλεσίνα - 11 νεκροί σε 19 μέρες
NewsroomΕναν ακόμη θάνατο από κορονοϊό έχει η Μαλεσίνα με τους νεκρούς να φτάνουν συνολικά τους 11 μέσα σε 19 μέρες. Τελευταίο θύμα του κορονοϊού ένας ηλικιωμένος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Λαμίας.
Το χρονικό των θανάτων από κορονοϊό
Στις 3 Μαρτίου η περιοχή θρηνεί τον πρώτο νεκρό από κορονοιό, έναν άνδρα ηλικίας 84 ετών. Τις επόμενες ημέρες κι άλλοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με τρεις εξ αυτών να πεθαίνουν μέσα σε μόλις 2 ημέρες. Επρόκειτο για μια 69χρονη κι έναν 38χρονο πατέρα, ο οποίος έχασε την μάχη με τον ιό το Σάββατο, 20 Μαρτίου. Τα ξημερώματα της Κυριακής, 21 Μαρτίου, πέθανε ένας 44χρονος, πατέρας δυο παιδιών, ο οποίος μάλιστα δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Την ίδια ώρα στους 50 υπολογίζονται οι ασθενείς με κορονοιό που νοσηλεύονται. Ο δήμαρχος Λοκρών δήλωσε χαρακτηριστικά πως η Μαλεσίνα πλήρωσε πολύ βαρύ τίμημα από την εξάπλωση της ασθένειας. «Είναι πολύ δύσκολα, φοβούνται πολύ. Το χωριό τόσο ερημικό δεν ήταν ούτε στο πρώτο lockdown» είπε κάτοικος της περιοχής. «Η κατάσταση είναι τραγική, το κακό πληρώνουν στο χωριό μας οι νέοι άνθρωποι» είπε άλλος στον ΣΚΑΪ.
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες