Μελέτη Τσιόδρα: «Ευγνώμων που προσπαθήσαμε» - Ανάρτηση με νόημα από Λύτρα
NewsroomΜε μία λιτή, αλλά γεμάτη νόημα ανάρτηση στο Twitter ο καθηγητής Θεόδωρος Λύτρας αναφέρθηκε ξανά στην μελέτη που εκπόνησε από κοινού με την καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα τον περασμένο Μάιο σχετικά με την κατάσταση στις ΜΕΘ της χώρας εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού αλλά και το αυξημένο ποσοστό θνητότητας των ασθενών που διασωληνώθηκαν εκτός ΜΕΘ.
Συγκεκριμένα ανήρτησε μία ατάκα από το φινάλε της πολυσυζητημένης ταινίας «Don’t Look Up» ίσως επειδή θέλει και αυτός να βάλει μία τελεία στην υπόθεση της μελέτης που αναδείχθηκε προσφάτως σε μείζων ζήτημα της πολιτικής αντιπαράθεσής.
«Ευγνώμων που προσπαθήσαμε» (I'm grateful we tried…) έγραψε ο καθηγητής χρησιμοποιώντας τα hastags #DontLookUp και #μελετη_τσιοδρα.
Το μακάβριο της υπόθεση είναι ότι η φράση αυτή ακούγεται στην ταινία από την διδακτορική φοιτήτρια Κέιτ Ντιμπιάσκι (Τζένιφερ Λόρενς) σε μία από τις τελευταίες σκηνές της ταινίας, λίγο πριν ο κόσμος καταστραφεί.
- Μέτρα μήνα - μήνα ανακοινώνονται σήμερα στη ΔΕΘ: Τα σημεία «κλειδιά» της ομιλίας Μητσοτάκη
- Ο «Μαραθώνιος» της ΣΤΑΣΥ: Παραδίδεται ο πρώτος ανακατασκευασμένος συρμός του ΗΣΑΠ - Υπομονή για νέους
- Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 31χρονος δράστης της επίθεσης στο ΑΤ Μάνδρας - Το χρονικό και οι μαρτυρίες
- Αμερικανός ερωτεύτηκε στην Κρήτη το '85 και περίμενε 5 μέρες στην Αθήνα για μια άγνωστη: Το ραντεβού της ζωής τους