Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο με λεωφορείο στον Άλιμο: Κατέληξε στις γραμμές του Τραμ - Έξι ελαφρά τραυματίες
NewsroomΛεωφορείο του ΟΑΣΑ «καρφώθηκε» σε κολόνα στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου, νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν έξι άτομα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έχει κάνει γνωστά το OPEN, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται να είχε σκάσει το λάστιχο. Παράλληλα, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, το όχημα του ΟΑΣΑ ακολούθησε μία «τρελή πορεία».
Μάλιστα, το λεωφορείο είχε μέσα επιβάτες, εκ των οποίων τραυματίστηκαν ελαφρά έξι άτομα -ανάμεσά τους και ο οδηγός-, ενώ το όχημα έχει σοβαρές υλικές ζημιές.
Σημειώνεται πως το λεωφορείο έπεσε σε κολόνα που βρίσκεται στις γραμμές του Τραμ. Ευτυχώς, τη στιγμή του τροχαίου δεν περνούσε συρμός. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα, οχήματα της Πυροσβεστικής καθώς και αστυνομικοί, που ερευνούν τις συνθήκες.
Εικόνα από το σημείο του ατυχήματος:
- Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
- Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
- Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία