Ελλάδα|24.06.2022 14:08

Γιατί συγκρούστηκαν τα 2 ταχύπλοα που γύριζαν σκηνή για το «Γάμος αλά ελληνικά» - Τα νεότερα για την υγεία του τραυματία ηθοποιού

Newsroom

Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε τραγωδία στην θαλάσσια περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας κοντά στην Ανάβυσσο, όταν συγκρούστηκαν δύο ταχύπλοα στα οποία επέβαιναν συνολικά 16 επιβαίνοντες. Σε κάθε σκάφος επέβαινα 8 άτομα που γύριζαν σκηνή για την ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3», που γυρίζεται στη χώρα μας. Στο ένα ηθοποιοί και κομπάρσοι και στο άλλο τεχνικοί.

Από τη σύγκρουση το ένα ταχύπλοο (αυτό στο οποίο επέβαιναν ηθοποιοί) αναποδογύρισε με αποτέλεσμα οι επιβάτες του να βρεθούν στο νερό, μαζί με τον εξοπλισμό της παραγωγής που βρισκόταν στο σκάφος.

Το Λιμενικό τους περισυνέλεξε από τη θάλασσα και όπως μετέδωσε η Γεωργία Λαγού στο OPEN όλοι είναι καλά στην υγεία τους εκτός από έναν ηθοποιό που τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο σημείο έσπευσαν και μερικά από τα 7 συνολικά σκάφη της παραγωγής, που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύγκρουσή ήταν αποτέλεσμα κακών υπολογισμών ταχύτητας και απόστασης μεταξύ των δύο σκαφών. Το σενάριο προέβλεπε ότι στην σκηνή που προσπάθησαν να γυρίσουν, τα δύο ταχύπλοα θα διασταυρώνονταν για να ληφθεί το πλάνο που ήθελε ο σκηνοθέτης.

Τα γυρίσματα της ταινίας στην Ελλάδα, ξεκίνησαν στη χώρα μας πριν από λίγες ημέρες και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις Αρχές Αυγούστου, ενώ θα αφορούν «αρκετές σκηνές» της ταινίας. Πρόκειται για sequel της πολύ γνωστής ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά» της Νία Βαρντάλος, που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Όλες οι ειδήσεις

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Γύρισα μετά από μπύρες και ετοίμαζε βαλίτσες» ανέφερε ο δράστης - «Σκότωσα τη μάνα σου» είπε στον γιο του

Συγκρούστηκαν 2 ταχύπλοα με 16 επιβαίνοντες κοντά στην Ανάβυσσο: Υπάρχει τραυματίας

Ρωσία: Πυροβολημένος στο κεφάλι βρέθηκε ο στρατιωτικός που κουβαλούσε τους πυρηνικούς κωδικούς του Πούτιν

Υπόθεση Χρυσαφίδη: Το συγκλονιστικότερο έγκλημα στην Ελλάδα που δεν διαλευκάνθηκε ποτέ – Η εμπλοκή του Γιώργου Τράγκα

ειδήσεις τώραταινίασκάφηΑνάβυσσοςθάλασσαταχύπλοοΛιμενικό Σώμα